Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Seçim Çalışmaları Kapsamında Bir Dizi Ziyaretler İçin Geldiği Kahramanmaraş’ta Aksu Haber’e Yeni Zelanda Da Meydana Gelen Hain Terör Saldırısına İlişki Açıklamalarda Bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ünal Açıklamasında, İslam Düşmanlığının Geldiği Nokta Dünyanın Değişik Yerlerinde Katliamlara Dönüşmeye Başladığını Söyledi.

Ünal, Seçim Çalışmaları Kapsamında Osmaniye, Adıyaman, Antalya, Aydın Ve Son Olarak da Diyarbakır’da Ki Ziyaretlerinin Ardından Kahramanmaraş’ta İl Ve İlçe Yönetimleri İle Bir Araya Geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Ünal Seçim Çalışmalarını Aksu Haber’e Değerlendirerek Türkiye’de Ki Seçim Çalışmalarının İyi Gittiğine Ve Kahramanmaraş’ta Ve İlçelerde De Son Derece İyi Durumda Olduklarını Söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Konuşmasının Devamında Ülke Gündemine Bomba Gibi Oturan Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş İle İlgili Gündeme Gelen Sahte Senedi İcraya Koyması İle İlgili Konuyu Değerlendirdi.

Ünal konuşmasında “Biz O Meseleye Hukuki Olarak Değil Ahlaki Olarak Bakıyoruz” Dedi.