Şanlı tarihi boyunca, tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış, bu fedakârlığın karşılığında girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır.

1A2W232Re
 
Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz; cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır. Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.
 
Aziz vatanımız, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bundan sonra da Kahraman Gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onların aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları bu vatanı koruyarak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.
 
Mükerrem ÜNLÜER
Kahramanmaraş Valisi

Katar Hayır Derneği'nden Kahramanmaraş'a 2 milyon hibe Katar Hayır Derneği'nden Kahramanmaraş'a 2 milyon hibe

Editör: Yunus Firdevsoğlu