Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile kentteki uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşlarla görüşerek bayramlarını tebrik eden Ünlüer, onlara kolonya ve şeker ikram etti, emniyet kemeri takan ve hız kurallarına uyan sürücülere teşekkür ederek, güvenli trafik akışının sağlanması için uyarıda bulundu.

G Q O Bkx S X Q A Aki FoG Q O Bkx M W0 A A G2XtG Q O Bkx I W M A Ee Xwv

Başkan Görgel, Gazileri Yalnız Bırakmadı Başkan Görgel, Gazileri Yalnız Bırakmadı

Vali Ünlüer, sürücülere "Yolun sonu bayram olsun" mottosuyla uyarılarda bulunduklarını söyledi.

Trafikte bilinç artırıcı tedbirlere uyulmasını dile getiren Ünlüer, "Burada sürücülerimiz ve ailelerinin bayramlarını kutluyoruz ve dikkatli olmaları konusunda bir kez daha kendilerinden ricada bulunuyoruz. 'Yolun sonu bayram olsun' diyoruz. Hız kurallarına lütfen uyalım. Emniyet kemerlerinizi bağlayalım. Lütfen kırmızı ışıklarda geçmeyelim, yol kenarlarına park etmeyelim ve herkesin bayramı bayram olarak kutlansın diye bu yola çıkmış kardeşlerimizden özel rica ediyoruz. Yorgun olarak yola çıkmasınlar bol bol mola versinler ve bayramı bayram olarak yaşasınlar inşallah." diye konuştu.

Başkan Görgel ise Allah Korusun bayram günü istemediğimiz acı olaylar yaşıyoruz diyerek vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi