Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan "Team Türkiye" kafilesi, Türkiye'den coşkulu bir şekilde uğurlanmasının ardından Fransa'ya ulaştı. Milli takım, Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Yunus Demirer, Türkiye'nin Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Günlük Temizlenmeyen Su Mataraları Enfeksiyon Riski Taşıyor Günlük Temizlenmeyen Su Mataraları Enfeksiyon Riski Taşıyor

sporcular hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra otobüslerle konaklayacakları Olimpiyat Köyü'ne doğru yola çıktı. Milli takımın Fransa'daki varlığı, Türkiye'yi gururlandıracak büyük başarıların habercisi olarak görülüyor.

Ayrıca Madalyalı şehir Kahramanmaraş’tan 5 sporcu Paris 2024'te mücadele edecek. Güreşte Burhan Akbudak, atıcılıkta Rümeysa Pelin Kaya ve Yusuf Dikeç, para yüzmede Sevilay Öztürk ve golbolda Fatma Gül Güler olimpiyat ve paralimpik oyunları madalyası için yarışacak.

"Team Türkiye"nin tüm üyeleri, Paris 2024'te Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için hazır durumda. Türkiye'nin dört bir yanından gelen bu sporcular, başarılarıyla ülkenin gurur kaynağı olmayı hedefliyor.

Editör: Tuğrulhan BAYRAKTAR