KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Suç Ve Suçluya Geçit Vermiyor

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir genelinde yürütülen suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında, çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 54 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi ve hırsızlık olaylarına karışan 38 kişi olmak üzere toplam 96 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu kişilerden 51'i tutuklandı.

Abone Ol

Operasyon sırasında, 135,71 gram metamfetamin, 55,72 gram esrar, 145,7 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 3,33 gram skunk ve 894 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca, 16 ruhsatsız tabanca ve 7 ruhsatsız av tüfeği de güvenlik güçleri tarafından bulundu.
Trafik ekipleri ise şehirde trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine neden olan araçlara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, 169 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 86 araca abartı egzoz kullanmaktan ve 370 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.