KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir’in Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Törenle Açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl "Cahit Zarifoğlu 2024-2025 Kültür Sanat Sezonu" temasıyla düzenlenen kültür ve sanat sezonu, sanatçı Yücel Arzen'in katılımıyla Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde açıldı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da yer aldı.

Abone Ol

Açılış konuşmasında, Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş ile olan birlikteliğinin "Yedi Güzel Adam" dizisinde canlandırdığı "İsmail Efendi" karakteriyle başladığını belirterek, bu rolün sanat hayatındaki önemine vurgu yaptı. Kahramanmaraş’ın sanata verdiği değerin altını çizen Yenişehirlioğlu, kentin kültürel mirasının sanat dünyası için büyük bir kaynak olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçı Yücel Arzen** ve orkestrası, "Sakarya Türküsü", "Türk Marşı" ve "Utansın" gibi eserleri seslendirdi. Eserler, seyircilerden yoğun alkış aldı ve büyük beğeni topladı. Yücel Arzen'in güçlü performansı, geceye damgasını vurdu.
Programın sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sanatçı Yücel Arzen’e teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.
Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu, yıl boyunca düzenlenecek farklı etkinliklerle Kahramanmaraş’ın kültürel zenginliğini ön plana çıkarmaya devam edecek.