Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında paydaş kurumlarla birlikte tüm alanlarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, rezerv alan içerisinde iş yeri bulunan esnaflar için Piazza AVM yanında yeni geçici çarşı oluşturuyor.

Milli Sporcumuz Nedim Tolga Tunçer Bronz Madalyanın Sahibi Oldu Milli Sporcumuz Nedim Tolga Tunçer Bronz Madalyanın Sahibi Oldu

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce alanda zemin hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şunları söyledi “6 Şubat depremlerinin ardından Bakanlıklarımız, Büyükşehir Belediyemiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak için gayret ediyoruz.

Şehrimizin kalbinde oluşturulan rezerv alanların bir kısmında kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası hızla sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından diğer yerlerde de çalışmalar başlayacak” diye konuştu.

Editör: Tuğrulhan BAYRAKTAR